#Ιλένια Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: "Το καταλαβαίνω αυτό, βίωσα και εγώ κάτι αντίστοιχο πρόσφατα" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Την έχω ζήσει εκείνη την εποχή και περίοδο» είπε η Ιλένια Ουίλιαμς - «Βίωσα κι εγώ πρόσφατα κάτι αντίστοιχο με το θέμα της απώλειας. Το καταλαβαίνω απόλυτα όλο αυτό» - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε η τραγουδίστρια
11:00 20/10/2023

Ουγγαρέζος: Η μητέρα μου «έφυγε» νομίζοντας ότι παντρεύομαι την Ιλένια Ουίλιαμς

Newsit
Ο θάνατος των γονιών του, η γειτονιά όπου μεγάλωσε, τα πείσματα και ο αδερφός που δεν γνώρισε. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όλα στον Θανάση Πάτρα και το Μega Καλημέρα. «Μου λείπουν τα πείσματα των γονιών μου που με ρώταγαν «ποτέ θα έρθεις;». Δεν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου να του πω “είμαι καλά, έφτασα”», ... Περισσότερα To άρθρο Ουγγαρέζος: Η μητέρα μου «έφυγε» νομίζοντας ότι παντρεύομαι την Ιλένια Ουίλιαμς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 13/10/2023

Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της, Ρόμπερτ ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

tlife.gr
Ένα χρόνο συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της, Ρόμπερτ ένα χρόνο μετά τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/08/2023

Ιλένια Ουίλιαμς: «Για εμένα αυτός ο μήνας πολύ περίεργος και στενάχωρος»

zappit.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή. Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς, μίλησε […] The post Ιλένια Ουίλιαμς: «Για εμένα αυτός ο μήνας πολύ περίεργος και στενάχωρος» appeared first on Zappit.
11:00 19/08/2023

Η Ιλένια Ουίλιαμς μάς δείχνει το εντυπωσιακό της μπικίνι και ανεβάζει τη θερμοκρασία

zappit.gr
Διακοπές και επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως συνδυάζει η Ιλένια Ουίλιαμς το φετινό καλοκαίρι μιας και πια ακολουθεί πιστά την τραγουδιστική […] The post Η Ιλένια Ουίλιαμς μάς δείχνει το εντυπωσιακό της μπικίνι και ανεβάζει τη θερμοκρασία appeared first on Zappit.
20:00 29/07/2023

Ιλένια Ουίλιαμς – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αποκλειστικές φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού από βραδινή έξοδο

govastileto.gr
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η  Ιλένια Ουίλιαμς όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το «Survivor All Star», πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Και μπορεί η Ιλένια […]
07:02 02/03/2023

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

thebest.gr
Λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, από το Survivor All Star, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.
05:30 10/02/2023

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Να μιλάτε με αυτούς που πουλάνε τις σχέσεις τους»

govastileto.gr
Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο μισθοφόρος απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα τόσο για το ριάλιτι επιβίωσης όσο και την φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς. «Πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή, η πικρία είναι μόνο τα προβλήματα υγείας. Τίποτα άλλο. […]
08:46 09/02/2023

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

zappit.gr
Λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, από το Survivor All Star, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super […] The post Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς appeared first on Zappit.
12:28 08/02/2023

Κώστας Αναγνωστόπουλος & Ιλένια Ουίλιαμς: Η φημολογούμενη σχέση, οι συναντήσεις στο σπίτι και οι πρώην

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η  Ιλένια Ουίλιαμς όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το «Survivor All Star», πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Συγκεκριμένα, το […]
15:20 07/02/2023

Η Μπέττυ Μαγγίρα «έδωσε» Κώστα Αναγνωστόπουλο και Ιλένια Ουίλιαμς

zappit.gr
Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε το δικό της «ρεπορτάζ» για τη φημολογούμενη σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς μέσα […] The post Η Μπέττυ Μαγγίρα «έδωσε» Κώστα Αναγνωστόπουλο και Ιλένια Ουίλιαμς appeared first on Zappit.
11:22 07/02/2023

Η Ιλένια Ουίλιαμς απαντά στις φήμες περί σχέσης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν σε σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Η Ιλένια Ουίλιαμς δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει αν είναι ζευγάρι. «Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ […]
13:46 06/02/2023

Κώστας Αναγνωστόπουλος - Ιλένια Ουίλιαμς: Το νέο ζευγάρι της showbiz

queen.gr
H Ιλένια Ουίλιαμς και o Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!Περισσότερα...
13:20 06/02/2023

Ιλένια Ουίλιαμς για Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;»

zappit.gr
Την Ιλένια Ουίλιαμς συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση […] The post Ιλένια Ουίλιαμς για Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Αυτό τώρα από πού προκύπτει;» appeared first on Zappit.
13:04 06/02/2023

Ζευγάρι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Ιλένια Ουίλιαμς;

govastileto.gr
Η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια σου» έκαναν μια αποκάλυψη για τον Κώστα Αναγνωστόπουλου που πλέον έχει αποχωρήσει από το Survivor All Star και βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς. «Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του […]
11:02 05/02/2023

Ιλένια Ουίλιαμς: «Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι είπα τα πάντα στον μπαμπά μου»

neolaia.gr
Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πρωινό μας».
14:14 05/01/2023

Ιλένια Ουίλιαμς: «Όταν μας έδωσαν χρονικό περιθώριο για τον πατέρα μου, παραιτήθηκα από τη δουλειά»

zappit.gr
Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε στο Πρωινό μας την Πέμπτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της. […] The post Ιλένια Ουίλιαμς: «Όταν μας έδωσαν χρονικό περιθώριο για τον πατέρα μου, παραιτήθηκα από τη δουλειά» appeared first on Zappit.
12:08 05/01/2023

Το ζεστό και minimal σπίτι της Ιλένια Ουίλιαμς στην Κηφισιά θα σε εμπνεύσει

queen.gr
H τραγουδίστρια-παρουσιάστρια μένει σε ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα στα βόρεια προάστια.Περισσότερα...
12:34 15/12/2022

Ιλένια Ουίλιαμς: Μαγειρεύει στην κουζίνα με την μαμά της

zappit.gr
Στην Νάνσυ Παραδεισανού άνοιξε η Ιλένια Ουίλιαμς το σπιτικό της προκειμένου να μαγειρέψουν, μαζί με την αγαπημένη της μητέρα, στην […] The post Ιλένια Ουίλιαμς: Μαγειρεύει στην κουζίνα με την μαμά της appeared first on Zappit.
18:08 09/12/2022

Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα της, Ρόμπερτ

tlife.gr
Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόσφατα πέρασε τραγικές ώρες με τον θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά To άρθρο Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα της, Ρόμπερτ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:48 04/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load