Καθηλώνει μαρτυρία από το Φαλακρό: «Σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους τους σκόρπιους»

07:52 - 22/08/2022

Τραγωδία στο Φαλακρό κατά τη διάρκεια ορειβατικών αγώνων, όταν κεραυνός χτύπησε ομάδα ορειβατών, με αποτέλεσμα ένας 55χρονος άνδρας να σκοτωθεί και ένας συνομήλικος του να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Καβάλας. Η Δέσποινα Γαβριηλίδου, η γυναίκα που βρισκόταν στην ομάδα που χτυπήθηκαν από κεραυνό, περιγράφει στον ΑΝΤ1 όσα έγιναν και σοκάρει. «Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, αλήθεια δεν ξέρω αν θα ξεχάσω τη φυσιογνωμία του πραγματικά. Ήταν τρομακτικό, έχω ξανατρέξει με βροχή. Φανταστείτε ήρθε 3:00 τη νύχτα, ήρθε στο λεπτό μέσα, ξεκίνησε με την ψιχάλα, έβγαλα το αδιάβροχο μου και σε δευτερόλεπτα άνοιξαν οι ουρανοί. Ήμουν μόνη μου, με έφτασαν αυτά τα τρί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαλακρό – Συγκλονίζει μαρτυρία αθλήτριας: «Σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους τους σκορπιούς»

Συγκλονίζει η μαρτυρία αθλήτριας για τηντραγωδία στο όρος Φαλακρό όπου κεραυνός χτύπησε ομάδα ορειβατών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματισθεί σοβαρά.Συγκλονίζει η μαρτυρία αθλήτριας για τηντραγωδία στο όρος Φαλακρό όπου κεραυνός χτύπησε ομάδα ορειβατών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματισθεί σοβαρά.Καθηλώνει, η περιγραφή της Δέσποινας Γαβριηλίδου, της γυναίκας που βρισκόταν στην ομάδα των ορειβατών που χτυπήθηκαν από κεραυνό. Όλα έγιναν μέσα σε μία στιγμή, όπως λέει, σοκαρισμένη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας