Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος είναι η ενέργειά μου»

19:32 - 23/08/2022

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος είναι η ενέργειά μου» 23/08/2022 Η Εθνική ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια προετοιμασίας και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει του EuroBasket και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη, "έγιναν άντρες". Ο αδελφός του Γιάννη και του Θανάση μίλησε στη σελίδα της ΕΟΚ για τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής, το κατάμεστο ΟΑΚΑ που ευελπιστεί να δει στο ματς με το Βέλγιο (28/8, 20:00) αλλά και τις συμβουλές που δέχεται από τον Γιάννη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα της ΕΟΚ: "Νομίζ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για τη στήριξη του κόσμου στην Εθνική ομάδα, για τις εμφανίσεις του στα φιλικά, καθώς επίσης για την παρουσία του Γιάννη δίπλα του.

Διαβάστε το στο

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έτοιμοι για τα επίσημα, ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε στα επίσημα ματς που έρχονται για την Εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην ενέργεια που λαμβάνει από τον κόσμο.

Διαβάστε το στο

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για τη στήριξη του κόσμου στην Εθνική ομάδα, για τις εμφανίσεις του στα φιλικά, καθώς επίσης για την παρουσία του Γιάννη δίπλα του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μου δίνει ενέργεια»

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεών της, απέναντι στη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ όλα μπαίνουν και στην τελική ευθεία για την έναρξη του Eurobasket 2022. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που έλαμψε στα φιλικά προετοιμασίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αγώνα με τους […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)