Θεσσαλονίκη-Καταγγελία γνωστού δημοσιογράφου: Χτύπησαν και έδεσαν τον 89χρονο πατέρα μου στο «Παπαγεωργίου»

15:52 - 29/08/2022

Έκπληξη έχει προξενήσει η σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου, Νίκου Ασλανίδη, που έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος ο 98χρονος πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, γιατί είχε αιματουρία. Ο εφημερεύον γιατρός έκρινε ότι πρέπει να νοσηλευτεί και εισήχθη στην ουρολογική κλινική του ίδιου νοσοκομείου. Όπως τονίζεται στην ανάρτηση του κ.Ασλανίδη “Την επομένη της νοσηλείας του (26/8) παρακάλεσε τις νοσοκόμες να του δώσουν την πιτζάμα του γιατί κρύωνε. Οι νοσοκόμες δεν του έδωσαν σημασία και αυτός σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να την πάρει από την τσάντα του και να τη φορέσει. Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία δημοσιογράφου για κακοποίηση του πατέρα του στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ο δημοσιογράφος ξεσπά και ζητά δικαίωση για τα όσα βίωσε ο πατέρας του, υπογραμμίζοντας ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δέχθηκε δεκάδες καταγγελίες για αντίστοιχα φαινόμενα σε αρκετά νοσοκομεία

Διαβάστε το στο

Θεσσαλονίκη: Δημοσιογράφος καταγγέλλει κακοποίηση του πατέρα του στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Θεσσαλονίκη: Ο δημοσιογράφος ζητά δικαίωση για τα όσα βίωσε ο πατέρας τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θεσσαλονίκη: «Νοσοκόμες χτύπησαν και έδεσαν τον πατέρα μου στο νοσοκομείο»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασλανίδης, σύμφωνα με την οποία, ο 98χρονος πατέρας του έπεσε θύμα κακοποίησης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο πατέρας του δημοσιογράφου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα από την εισαγωγή του «παρακάλεσε τις νοσοκόμες να του δώσουν την πιτζάμα του γιατί τον είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω και κρύωνε. Οι νοσοκόμες δεν του έδωσαν σημασία και αυτός σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να την πάρει από την τσάντα του και να τη φορέσει. Μόλις επέστρεψε στο κρεβάτι του, εμφανίστηκαν δυο νοσοκόμες οι οποίες τοποθέτησαν κάγκελα στο κρεβάτι του και του έδεσαν τα χέρια με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: «Προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι μου» λέει ο 98χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε στο Παπαγεωργίου

Όσα πέρασε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου περιέγραψε ο 98χρονος, πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, που κατήγγειλε το περιστατικό. «Δεν ξαναπάω σε νοσοκομείο. Προτιμώ να πεθάνω εδώ στο σπίτι μου. Αυτό που έζησα δεν περιγράφεται με λόγια. Πήγα για να με περιθάλψουν, με έδεσαν και με ξυλοκόπησαν» λέει ο 98χρονος στο grtimes. «Εφιαλτικό αυτό που έζησα… Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος, συνταξιούχος οικοδόμος. Πάλευα μια ζωή για την οικογένειά μου με δυσκολίες, κακουχίες… Πάλευα και καμαρών για την οικογένειά μου… Ήλπιζα ότι θα μπορούσα στα γεράματά μου να απολαμβάνω τουλάχιστον τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμπαινα σε νοσοκομείο και αντί να με πε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καταγγελία δημοσιογράφου για κακοποίηση του πατέρα του στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Έκπληξη έχει προξενήσει η σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, για κακοποίηση του 98χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία από δημοσιογράφο: «Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο»

Προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, που έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο 98χρονος πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, γιατί είχε αιματουρία. Ο εφημερεύων γιατρός έκρινε ότι πρέπει να νοσηλευτεί και […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Καταγγελία από δημοσιογράφο: «Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία από γνωστό δημοσιογράφο: Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης, μέσα από το facebook, σχετικά με την κακοποίηση του 98χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης, μέσα από το facebook, σχετικά με την κακοποίηση του 98χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος ο 98χρονος πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, γιατί είχε αιματουρία. Ο εφημερεύων γιατρός έκρινε ότι πρέπει να νοσηλευτεί και εισήχθη στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πατέρας δημοσιογράφου: «Έζησα ένα εφιάλτη» λέει ο 98χρονος – Τι απαντά το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία γνωστού δημοσιογράφου στη Θεσσαλονίκη ότι ο 98χρονος πατέρας του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».Κόντρα έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία γνωστού δημοσιογράφου στη Θεσσαλονίκη ότι ο 98χρονος πατέρας του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».Ο ίδιος ο πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη περιγράφει με μελανά χρώματα την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα, λέγοντας: «Δεν ξαναπάω σε νοσοκομείο. Προτιμώ να πεθάνω εδώ στο σπίτι μου. Αυτό που έζησα δεν περιγράφεται με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καταγγελία από γνωστό δημοσιογράφο: Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Έκπληξη έχει προξενήσει η σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, για κακοποίηση του 98χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος ο 98χρονος πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, γιατί είχε αιματουρία. Ο εφημερεύον […] The post Καταγγελία από γνωστό δημοσιογράφο: Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πασίγνωστος δημοσιογράφος καταγγελει: Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Σοβαρότατη καταγγελία του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη, για κακοποίηση του 98χρονου πατέρα του στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Την  καταγγελια  έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση αυτή δεν αφορά ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αλλά μόνο τους επίορκους, αυτούς που δεν διαθέτουν […] Πασίγνωστος δημοσιογράφος καταγγελει: Χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα μου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)