Πολεμικό Ναυτικό: Σήμερα η νεκροψία στην 19χρονη Θάλεια – Δηλητηρίαση από χάμπουργκερ και μιλκσέικ το επικρατέστερο σενάριο

09:48 - 30/08/2022

Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έφυγε από τη ζωή, όταν ανέβασε μυστηριωδώς πολύ υψηλό πυρετό κατά τη διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού ταξιδιού με το Πολεμικό Ναυτικό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έως τώρα το […] Το άρθρο Πολεμικό Ναυτικό: Σήμερα η νεκροψία στην 19χρονη Θάλεια – Δηλητηρίαση από χάμπουργκερ και μιλκσέικ το επικρατέστερο σενάριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολεμικό Ναυτικό: Στα «μαύρα» η Λάρισα για τη Θάλεια – «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου»

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της 19χρονης δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου.    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα -και ιδιαίτερα η συνοικία του Ιπποκράτη όπου διέμενε- στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Η οικογένεια της Θάλειας, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Λάρισας, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς η νεαρή […] The post Πολεμικό Ναυτικό: Στα «μαύρα» η Λάρισα για τη Θάλεια – «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη