Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία»
11:18 - 30/08/2022
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της
To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν έχουμε μιλήσει, του εύχομαι καλή επιτυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του εύχομαι καλή επιτυχία»
Η Μαρία Μπακοδήμου λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της μιλά για το νέο της βήμα στην τηλεόραση, τον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Μπακοδήμου: Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του εύχομαι καλή επιτυχία
Για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τον επί χρόνια συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλο, μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε η παρουσιάστρια κληθείσα να σχολιάσει το νέο τηλεοπτικό βήμα του πρώην συνεργάτη της και επί χρόνια φίλου της. «Ψυχολογικά είμαι έτοιμη και πολύ χαρούμενη. Μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά» είπε στη συνέχεια για τη νέα της εκπομπή, μιλώντας στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ ωραία σχέση στο J2US και επαγγελματικά και προσωπικά με όλη την ομάδα. Θα μου λείψει αλλά είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί ανανεώνεσαι και είναι πρόκληση. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήθελα να ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του εύχομαι καλή επιτυχία»
Η Μαρία Μπακοδήμου σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»
Τι είπε για την απόφαση της να μην συνεχίσει στο J2US
Διαβάστε το στο news.grΜαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο – Του εύχομαι καλή επιτυχία»
Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.
Διαβάστε το στο neolaia.gr