Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι φοβερό»

16:36 - 30/08/2022

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «με Άλλη Ματιά» με τον Βαγγέλη Αυγουλά. […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι φοβερό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, όλοι είχατε καταλάβει για μένα»

«Τώρα υπάρχει περισσότερη εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην τηλεόραση»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι φοβερό»

“Εγώ έχω φάει λάσπη επειδή τόλμησα να διαμαρτυρηθώ για πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να λέγονται στην τηλεόραση” ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «με Άλλη Ματιά» με τον Βαγγέλη Αυγουλά. “Ως προς την εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλάζουν τα πράγματα στην τηλεόραση, είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος – Νομίζω όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Βαγγέλη Αυγουλά και την εκπομπή «Με Άλλα Μάτια».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: "Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι φοβερό"

"Δεν έκανα coming out με το που βρέθηκα στην τηλεόραση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο