Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

19:04 - 30/08/2022

Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια […] The post Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Μαρίνα Σπανού εξομολογείται: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

Μια κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησαν ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού. Μπαμπάς και κόρη μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρήστος Σπανός- Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια στο Στούντιο 4.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

Ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου To άρθρο Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο