Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»
19:04 - 30/08/2022
Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια […]
The post Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Μαρίνα Σπανού εξομολογείται: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»
Μια κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησαν ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού. Μπαμπάς και κόρη μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρήστος Σπανός- Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»
Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια στο Στούντιο 4.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»
Ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου
To άρθρο Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr