#Χρήστος Σπανός

Η Μαρίνα Σπανού ευχήθηκε στη μαμά της με μια ανάρτηση σκέτη «Κάρτ - Ποστάλ»

queen.gr
Η Μελίνα Παιονίδου και ο Χρήστος Σπανός καμαρώνουν για την Μαρίνα αλλά κι εκείνη για τους γονείς της που είναι το παντοτινό της στήριγμα.Περισσότερα...
20:09 11/04/2024

Χρήστος Σπανός: “Η κόρη μου μού ζήτησε να τραγούδησει στην Αρεοπαγίτου λίγο πριν τις Πανελλήνιες”

sinidisi.gr
“Υπήρχε το κομμάτι της υπερβολικής δοτικότητας, τρυφερότητας και αγάπης αλλά μέσα σε αυτό υπήρχαν πολύ στενά όρια” εξηγεί ο Χρήστος Σπανός. Ο Χρήστος Σπανός συνάντησε τον καλό του συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη το απόγευμα του Σαββάτου στο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χρήστος Σπανός: “Η κόρη μου μού ζήτησε να τραγούδησει στην Αρεοπαγίτου λίγο πριν τις Πανελλήνιες”
20:09 18/02/2024

Χρήστος Σπανός: «Περάσαμε φάσεις με την κόρη μου, της “κλώτσαγε” που έβλεπε άλλους μπαμπάδες…»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Σπανός στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Χρήστος Σπανός: «Περάσαμε φάσεις με την κόρη μου, της “κλώτσαγε” που έβλεπε άλλους μπαμπάδες…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 17/02/2024

Χρήστος Σπανός: «Λιώνει» για τη σύζυγό του έπειτα από 22 χρόνια γάμου – Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο

real.gr
Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου θα συμπληρώσουν αυτόν τον Αύγουστο 22 χρόνια γάμου.
19:09 14/02/2024

Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

tlife.gr
Για τη σχέση με τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη του, μίλησε ο Χρήστος Σπανός To άρθρο Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 14/02/2024

Το κοινό του TikTok ανακάλυψε τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει ο Χρήστος Σπανός αν δεν ήταν ηθοποιός

queen.gr
Ο ρόλος της κόρης του στο νέο ταλέντο που ανακαλύψαμε ότι έχει ο Χρήστος Σπανός είναι κομβικής σημασίας. Περισσότερα...
20:09 14/01/2024

Χρήστος Σπανός: Γιόρτασε 21 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του

okmag.gr
Εικοσιένα χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν σήμερα ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου. Στις 17 Αυγούστου 2002, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά. Οι δυο τους έχουν δημιοθργήσει μια σχέση ζωής και έχουν αποκτήσει την […] The post Χρήστος Σπανός: Γιόρτασε 21 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του appeared first on OK! Magazine.
17:58 17/08/2023

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες τις ζωής του, Μελίνα &Μαρίνα

queen.gr
20+ χρόνια μετά τη σειρά που το έκανε γνωστό και ο 47χρονος σήμερα ηθοποιός είναι ένας περήφανος μπαμπάς μιας 20χρονης κοπέλας που έχει ταλέντο στη μουσική. Η οικογένεια, μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στο Χαλάνδρι. Περισσότερα...
10:34 10/01/2023

Χρήστος Σπανός: Ο ηθοποιός απαθανατίζει τη σύζυγό του και την 20χρονη κόρη τους

instyle.gr
Ο Χρήστος Σπανός είναι αρκετά δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα ο ηθοποιός αρκετές φορές ανεβάζει φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου και την 20χρονη κόρη του. Όποιος επισκεφθεί τον λογαριασμό του στο Instagram θα διαπιστώσει ότι […] The post Χρήστος Σπανός: Ο ηθοποιός απαθανατίζει τη σύζυγό του και την 20χρονη κόρη τους appeared first on InStyle.
16:30 09/01/2023

«Πανσέληνος» του Χριστόφορου Χριστοφή

Newsbeast.gr
Με το υπαρξιακό δράμα εποχής «Πανσέληνος» επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο λογοτέχνης και σκηνοθέτης Χριστόφορος Χριστοφής, ο οποίος τιμήθηκε φέτος από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής με το βραβείο Κάρολος Κουν 2020-2021 για το «Το κάλεσμα του Προμηθέα» αλλά και για το σύνολο των έργων του. Η «Πανσέληνος» παρουσιάζεται μόνο για έξι παραστάσεις, σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία, την Παρασκευή 16, το Σάββατο 17, την Κυριακή 18, τη Δευτέρα 19, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας. Τη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Νίκος Ξανθούλης. Η χορογραφία είναι της Έρσης Πήττα, τα σκηνικά του Κωνσταντίνου Ζαμάνη και τα κοστούμια τη
15:50 01/12/2022

Ευτυχισμένοι μαζί Χρήστος Σπανός και Κατερίνα Κοτσώνη

dete.gr
Χρήστος Σπανός και Κατερίνα Κοτσώνη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  Λίγο μόλις καιρό μετά τη μέρα που ένωσαν κι επίσημα τις ζωές τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν κρύβουν την ευτυχία τους. Περνούν πολύ όμορφα μαζί και δεν σταματούν να συλλέγουν όμορφες στιγμές και εικόνες ταξιδεύοντας. Η φωτογραφία είναι από την τελευταία τους εξόρμηση το […]
21:00 06/11/2022

Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια – Αποκλειστικές φωτογραφίες

instyle.gr
Η Ιωάννα Μαλέσκου παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/10  στην θεατρική παράσταση Backpack του δημοσιογράφου και συγγραφέα Σπύρου Μιχαλόπουλου, στο Θέατρο 104, στο Γκάζι. Η όμορφη παρουσιάστρια παρακολούθησε το έργο που πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά και Χρήστος Σπανός σε σκηνοθεσία της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, με τον φίλο και πρώην συνεργάτη της, ραδιοφωνικό […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνια βραδινή έξοδος για την παρουσιάστρια – Αποκλειστικές φωτογραφίες appeared first on InStyle.
18:26 19/10/2022

H Μαρίνα Σπανού εξομολογείται: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

Zougla
Μια κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησαν ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού...
01:48 01/09/2022

Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και η σχέση του με την κόρη του είναι υπέροχη

queen.gr
Φωτογραφίες του 47χρονου ηθοποιού με την 20χρονη κόρη του. Περισσότερα...
19:02 31/08/2022

Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»

zappit.gr
Ο Χρήστος Σπανός κι η κόρη του, Μαρίνα Σπανού, μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια […] The post Χρήστος Σπανός – Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου» appeared first on Zappit.
19:04 30/08/2022

Χρήστος Σπανός – Μελίνα Παιονίδου: Η ρομαντική φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους

okmag.gr
20 χρόνια γάμου συμπληρώνουν ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή εκκλησία της Κεφαλονιάς με κουμπάρους τους ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Πίτσα Κουτουφά. «Σε ένα μικρό εκκλησάκι, στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας […] The post Χρήστος Σπανός – Μελίνα Παιονίδου: Η ρομαντική φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους appeared first on OK.
15:44 17/08/2022

Χρήστος Σπανός: «Δεν με ενοχλεί, με κολακεύει που με θυμούνται ως Ερμή από το «Άκρως Οικογενειακόν»

zappit.gr
Ο Χρήστος Σπανός στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και στον Μαρίνο Βυθούλκα. Όπως αποκάλυψε, το πρώτο φαγητό που […] The post Χρήστος Σπανός: «Δεν με ενοχλεί, με κολακεύει που με θυμούνται ως Ερμή από το «Άκρως Οικογενειακόν» appeared first on Zappit.
18:56 26/06/2022

Θέατρο – Συνέντευξη | Ο Χρήστος Σπανός προσέχει πάντα τι κουβαλάει στο Backpack του

eretikos.gr
Γιάννης Παναγόπουλος // Ο Χρήστος Σπανός αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Εκπέμπει πίστη στη θεατρική ερμηνεία με απόλυτη συνειδητότητα τού τι δηλώνει, τι ερμηνεύει, όσα νιώθει ερμηνεύοντας. Μόνο καλά για τον ηθοποιό που κοιτώντας τον λες πως στην περίπτωσή του ο χρόνος ξεχάστηκε. Πόσο διαφορετικός δείχνει σήμερα από τους ρόλους που ερμήνευσε σε θέατρο και […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:12 25/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load