Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

13:24 - 31/08/2022

Ο Σταύρος Ζαλμάς κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που προκάλεσε αίσθηση. […] The post Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Ζαλμάς: «Εγραψαν ότι έχω AIDS, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και δεν με πλησίαζε άνθρωπος»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν αναληθή δημοσιεύματα τον ήθελα να νοσεί από Aids.

Διαβάστε το στο

Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

Ο Σταύρος Ζαλμάς κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω»

Σε δημοσιεύματα που του προκάλεσαν πολλά προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια, αναφέρθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Σε δημοσιεύματα που του προκάλεσαν πολλά προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια, αναφέρθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς, που βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».O Σταύρος Ζαλμάς εξομολογήθηκε: «Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Το ΚΛΙΚ και το MAX τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS που εκείνη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS – Μου έκανε τελικά πολύ κακό»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, ο Σταύρος Ζαλμάς φιλοξενήθηκε To άρθρο Ξεσπά ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS – Μου έκανε τελικά πολύ κακό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

“Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια. Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά”, αποκαλύπτει ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο Σταύρος Ζαλμάς κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που προκάλεσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταύρος Ζαλμάς: Έγραψαν ότι έχω AIDS, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω

Με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “Έρωτας Φυγάς” του Open, ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα ψευδή δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει για εκείνον στο παρελθόν. “Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο σε βαθμό […] The post Σταύρος Ζαλμάς: Έγραψαν ότι έχω AIDS, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία και πεθαίνω appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Σταύρος Ζαλμάς: “Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία»

“Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια. Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά”, αποκαλύπτει ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο Σταύρος Ζαλμάς κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που προκάλεσε αίσθηση. Ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σταύρος Ζαλμάς: "Έγραψαν ότι έχω AIDS και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία"

"Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο