#Σταύρος Ζαλμάς

Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το « Άγγιγμα Ψυχής» και την αμοιβή του

govastileto.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά», αλλά και στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», απ την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. «Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του “Έρωτα φυγά”. Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τον «Έρωτα φυγά», είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει […]
20:00 27/03/2024

Σταύρος Ζαλμάς: «Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ‘μπάτε σκύλοι και αλέστε’» (vid)

monopoli.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά», αλλά και για το επάγγελμα του ηθοποιού που «νοσεί» στην Ελλάδα.
12:53 27/03/2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποιους υποδέχεται απόψε στο The 2Night Show

eretikos.gr
Απόψε, Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2 Night Show είναι ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμάται σημαντικές στιγμές της καριέρας του και εξηγεί γιατί δεν υπηρέτησε με θέρμη την εικόνα του «Jeune Premier». Πλήρωσε τις επαγγελματικές του επιλογές; Γιατί δεν θα έφευγε από μια κακή συνεργασία; Γιατί […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:58 11/03/2024

Σταύρος Ζαλμάς: Η δύσκολη φάση της ζωής του, ο «Έρωτας φυγάς» και ο λόγος που δεν θα παίξει ποτέ κωμωδία

happytv.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του, τις επαγγελματικές επιλογές του, μια δύσκολη φάση της ζωής του και τον “Έρωτα Φυγά”. Απόψε, Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» είναι ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμάται σημαντικές στιγμές της καριέρας του και εξηγεί […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σταύρος Ζαλμάς: Η δύσκολη φάση της ζωής του, ο «Έρωτας φυγάς» και ο λόγος που δεν θα παίξει ποτέ κωμωδία
14:37 11/03/2024

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το “έκοψα μαχαίρι”»

tlife.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τις τηλεοπτικές επιτυχίες, τα To άρθρο Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το “έκοψα μαχαίρι”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 05/03/2024

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Σταύρος Ζαλμάς: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1»

logiastarata.gr
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ., στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και την απόφαση του ΟΡΕΝ να μην προχωρήσει στην προβολή των τελευταίων επεισοδίων. «Χθες το βράδυ γύρω στις 21:30-22:00 μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν ότι το […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Σταύρος Ζαλμάς: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 17/12/2023

Έρωτας φυγάς – Η συνέχεια στον ΑΝΤ1 : «Είναι πάρα πολλές οι οικογένειες αυτές που απασχολούνται» λέει ο Σταύρος Ζαλμάς

happytv.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας φυγάς», αλλά και τα σενάρια μετακίνησης του σίριαλ στον ΑΝΤ1. Από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η σειρά «Έρωτας Φυγάς» δεν θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του OPEN. Ο Σταύρος Ζαλμάς που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς μίλησε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς – Η συνέχεια στον ΑΝΤ1 : «Είναι πάρα πολλές οι οικογένειες αυτές που απασχολούνται» λέει ο Σταύρος Ζαλμάς
12:37 17/12/2023

Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1»

youfly.com
Ο Σταύρος Ζαλμάς επιβεβαίωσε στον αέρα το ρεπορτάζ της μετακίνησης του Έρωτα Φυγά από το OPEN στον ΑΝΤ1. The post Έρωτας Φυγάς – Ζαλμάς: «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1» appeared first on Youfly.
14:58 16/12/2023

Έρωτας Φυγάς: Σταύρος Ζαλμάς και Σταύρος Σβήγκος απαντούν για το πρόωρο τέλος της σειράς

tlife.gr
Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης 30/11 σύμφωνα με την οποία, οι To άρθρο Έρωτας Φυγάς: Σταύρος Ζαλμάς και Σταύρος Σβήγκος απαντούν για το πρόωρο τέλος της σειράς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 01/12/2023

Σταύρος Ζαλμάς για Έρωτα Φυγά: «Είναι παντελώς ψέμα και θέλω να το διευκρινίσω αυτό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς». […] The post Σταύρος Ζαλμάς για Έρωτα Φυγά: «Είναι παντελώς ψέμα και θέλω να το διευκρινίσω αυτό» appeared first on Zappit.
11:00 01/12/2023

Ο Σταύρος Ζαλμάς εγκαταλείπει τη Μαργέτα του στον Έρωτα Φυγά και δέχεται νέα απόπειρα δολοφονίας

queen.gr
Τα πρώτα στιγμιότυπα της ανάρρωσης του Στέφανου - Σταύρου Ζαλμά και το μικρό παράπονο του κοινού του Έρωτα Φυγά για το love story του με τη Μαργέτα. Περισσότερα...
18:17 27/11/2023

O Σταύρος Ζαλμάς αποκαλύπτει για το Άγγιγμα Ψυχής – «Μας είχαν απαγορεύσει από την εκκλησία να κάνουμε γυρίσματα σε ναούς»

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς για την τηλεοπτική επιτυχία Άγγιγμα Ψυχής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απαγόρευση της εκκλησίας για να γίνουν γυρίσματα μέσα σε ναούς, θυμήθηκε μια δύσκολη σκηνή που είχε γυρίσει, ενώ μίλησε και για την αναγνωρισιμότητα. «Μας είχαν απαγορεύσει να κάνουμε γυρίσματα για το Άγγιγμα Ψυχής σε εκκλησίες, μόνο ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων μάς έδωσε άδεια» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τον σάλο που είχε ξεσπάσει αναφορικά με το περιεχόμενο της σειράς και προκάλεσε την αντίδραση της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την σκηνή που τον… ζόρισε στα γυρίσματα: «Μια δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να σπρώξω ένα αυτοκίνητο μέσα στην βροχ
14:00 21/11/2023

Ζαλμάς: “Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη”

thebest.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για δημοσιεύματα του παρελθόντος, τονίζοντας πως μετάνιωσε που τελικά δεν κινήθηκε νομικά τότε.
10:00 13/11/2023

Ζαλμάς: «Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή, δεν ζήτησαν συγνώμη»

queen.gr
Ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, ο Έρωτας Φυγάς και υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο μίλησε για την καθημερινή σειρά, την αναγνωρισιμότητα και τα αναληθή δημοσιεύματα.  Περισσότερα...
13:17 10/11/2023

Σταύρος Ζαλμάς: Το ανατρεπτικό σπόιλερ για Στέφανο-Μαργέτα

youfly.com
Θα είναι τελικά μαζί η Μαργέτα με τον Στέφανο; The post Σταύρος Ζαλμάς: Το ανατρεπτικό σπόιλερ για Στέφανο-Μαργέτα appeared first on Youfly.
13:58 26/10/2023

Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers

youfly.com
Τι θα συμβεί με τον Στέφανο και την Μαργέτα στον Έρωτα Φυγά; The post Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers appeared first on Youfly.
17:58 15/10/2023

Ζαλμάς: «Όταν έγραψαν ότι έχω AIDS ίσως έπρεπε να κινηθώ νομικά – Έχω δεχθεί σεξουαλική βία»

paraskhnio.gr
Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς για «το πλήγμα της διασημότητας», τους εμμονικούς θαυμαστές και την σεξουαλική βία που έχει δεχτεί. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ζαλμάς: «Όταν έγραψαν ότι έχω AIDS ίσως έπρεπε να κινηθώ νομικά – Έχω δεχθεί σεξουαλική βία» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 15/09/2023

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS- Είχα εμμονικούς θαυμαστές που με παρακολουθούσαν»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς.Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το δημοσίευμα που θα έπρεπε να κινηθεί νομικά, ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχτεί σεξουαλική βία. «Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο, μετά από κάποιες επιτυχίες που έκανα. Η δημοσιότητα είναι μεγάλο πλήγμα για την προσωπική σου ζωή. Όταν γίνεσαι […]
09:00 15/09/2023

Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το Τούρκικο σήριαλ «Έρωτας φυγάς» (βίντεο)

happytv.gr
Η Ελένη Τσολάκη συνάντησε τον Σταύρο Ζαλμά στα γυρίσματα του Έρωτα φυγά. «Όταν είδα κάποια επεισόδια από το τουρκικό «Έρωτα φυγά» κατάλαβα ότι και εμείς θα πάμε πολύ καλά» Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά λέγοντας πως όταν είδε κάποια επεισόδια από το Τούρκικο είπε πως αν μπορέσουν να μεταφέρουν αυτήν την εικόνα, αυτήν την […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το Τούρκικο σήριαλ «Έρωτας φυγάς» (βίντεο)
09:58 16/05/2023

Σταύρος Ζαλμάς: «Γράφτηκαν κτηνωδίες για μένα, έχουν περάσει μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία»

zappit.gr
Με αφορμή την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς» παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Ζαλμάς στην Ελένη Τσολάκη και την κάμερα […] The post Σταύρος Ζαλμάς: «Γράφτηκαν κτηνωδίες για μένα, έχουν περάσει μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία» appeared first on Zappit.
12:40 14/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load