Ντεζαβού! Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο σφυρίζει το Άρης-ΠΑΟΚ

10:16 - 01/09/2022

Ο Πορτογάλος διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο 36χρονος Πορτογάλος ήταν και στο περσινό ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, όταν οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 1-0 με το γκολ του Ντουκουρέ στο 17′. The post Ντεζαβού! Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο σφυρίζει το Άρης-ΠΑΟΚ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο πορτογάλος Γκοντίνιο σφυρίζει στο Aρης – ΠΑΟΚ

Το ντόμινο πολέμων, η μεταστροφή των Συμμάχων έναντι της ναζιστικής Γερμανίας, η ηθική ενός βίαου πολέμου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Super League: Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στο Άρης - ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής της Super League. Ο Πορτογάλος Γκοντίνιο θα σφυρίξει το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Διαιτητές: Και πάλι… Λουίς Γκοντίνιο σε Άρης-ΠΑΟΚ!

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και το όνομα αυτού… Λουίς Γκοντίνιο. Ο Πορτογάλος θα σφυρίξει για δεύτερη φορά σε Άρης-ΠΑΟΚ, μιας και ήταν και στο περσινό ματς για την 5η αγωνιστική των Play Offs, όταν οι Κιτρινόμαυροι είχαν επικρατήσει […] The post Διαιτητές: Και πάλι… Λουίς Γκοντίνιο σε Άρης-ΠΑΟΚ! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων