Ιωάννα Βάσσου: Αποχωρεί από το Star μετά από 20 χρόνια – Η ανακοίνωση
10:36 - 01/09/2022
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Βάσσου ανακοίνωσε την αποχώρησή της
To άρθρο Ιωάννα Βάσσου: Αποχωρεί από το Star μετά από 20 χρόνια – Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Βάσσου: Παραιτήθηκε από το Star Channel μετά από 20 χρόνια συνεργασίας – «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος»
Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με το Star Channel, η Ιωάννα Βάσσου υπέβαλλε την παραίτησή της στον σταθμό. Η δημοσιογράφος, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την παραίτησή της ενώ αναφέρθηκε στον «μεγάλο κύκλο» που κλείνει. «Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από το λατρεμένο μου STAR. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ο οποίος τα είχε όλα. Χαρές, επιτυχίες, καταξίωση, λύπες και δύσκολες στιγμές. Έχω μάθει όμως να κρατάω μόνο τα καλά, κι αυτά θα τα κρατήσω σφιχτά σαν φυλαχτό μαζί με όσους αγαπώ» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Βάσσου. «Αγαπώ αρκετούς καλούς μου συναδέλφους με τους οποίους περάσαμε πολλά μαζί. Ο κύκλος μάλιστα ήταν τοοοοσο μεγάλος που χώρεσε κυριολεκτικά τη μισή μου ζωή. Ήταν 20 χρόνων
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Βάσσου παραιτήθηκε από το Star μετά από 20 χρόνια
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Star.Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Star.Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων αποκάλυψε χθες πως παραιτήθηκε από το κανάλι της Κηφισιάς μετά από 20 χρόνια, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο τους λόγους της απόφασής της. Στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος, Ιωάννα Βάσσου επισήμανεπως κρατάει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Βάσσου: Η αποχώρηση από το STAR και το επόμενο βήμα
Ένα τρυφερό επίλογο στην συνεργασία της με το Star έγραψε την Τετάρτη το βράδυ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.
The post Ιωάννα Βάσσου: Η αποχώρηση από το STAR και το επόμενο βήμα appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com