Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

12:26 - 01/09/2022

Το 79ο Φεστιβάλ Βενετίας σήκωσε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μας χαρίσει 10 ημέρες γεμάτες ξεχωριστό θέαμα, μουσικές,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φεστιβαλ Βενετίας 2022: H Cate Blanchett εμφανίστηκε με γαλάζιο  πολύ στιλάτο σύνολο

To Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε εχθές το βράδυ με μία λαμπερή βραδιά έναρξης και ένα φαντασμαγορικό red To άρθρο Φεστιβαλ Βενετίας 2022: H Cate Blanchett εμφανίστηκε με γαλάζιο  πολύ στιλάτο σύνολο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φεστιβάλ Βενετίας: Χίλαρι Κλίντον, Κατρίν Ντενέβ και Τζούλιαν Μουρ στο κόκκινο χαλί

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

Το Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε θεαματικά, με ένα κόκκινο χαλί αντάξιο της φήμης του θεσμού.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»