Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα μπορούσα τότε να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή»

17:28 - 01/09/2022

Καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα μπορούσα τότε να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα

Όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο Στούντο 4 της ΕΡΤ. Για την πιο έντονη εμπειρία που έζησε όταν δούλευε σε πλοίο μίλησε από καρδιάς ο Σωτήρης Τσαφούλιας όταν συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.  “Ήμουν αρκετά νέος και δεν είχα συνείδηση. Έφτασα στο σημείο να πάω μια μέρα στο γραφείο του ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Τσαφούλιας: Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας, το απόγευμα της Πέμπτης. O γνωστός σκηνοθέτης μίλησε μεταξύ άλλων, και για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στο πλοίο θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα στην To άρθρο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στο πλοίο θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο