Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε γιατί το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε ποτέ στο Netflix

22:18 - 01/09/2022

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σωτήρης Τσαφούλιας όπου μίλησε για όλα με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η πετυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» που φέρει την υπογραφή του δεν μπήκε ποτέ στο Νetflix, ενώ υπήρχαν φήμες για συζητήσεις του δημιουργού με την πλατφόρμα. «Ισχύει, αλλά ήταν ακόμα κουβέντες. Υπήρχε μια μικρή διαφωνία στο τελευταίο στάδιο που λένε για την προβολή. Αρνιόταν το Netflix να το παίζει παντού εκτός Ελλάδος. Εκεί δεν τα βρήκαμε» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Στην συνέχεια, ο σκηνοθέτης και δημιουργός πρόσθεσε: «Σε πρώτο χρόνο με στεναχώρησε γιατί είχε να κάνει με το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αποκάλυψε γιατί το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε ποτέ στο Netflix

«Σε πρώτο χρόνο με στεναχώρησε γιατί...»

Διαβάστε το στο

Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί το «Έτερος Εγώ» δεν μπήκε ποτέ στο Netflix

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σωτήρης Τσαφούλιας όπου μίλησε για όλα.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας