Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμασα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου, όμως δεν τα πήρα στην κηδεία»
12:06 - 02/09/2022
Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 2/9 στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»
To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμασα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου, όμως δεν τα πήρα στην κηδεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τις κόρες μου για τον θάνατο της μητέρας μου, όμως δεν τις πήρα μαζί μου στη κηδεία»
Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρα της, στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωνιάτικα;». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου»
Για τον θάνατο της μητέρας της και πώς προετοίμασε τα παιδιά της γι’ αυτό, μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τη συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη.Για τον θάνατο της μητέρας της και πώς προετοίμασε τα παιδιά της γι’ αυτό, μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τη συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη.«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου»
Με αφορμή τη συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής για τον θάνατο της μητέρας […]
The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜπέττυ Μαγγίρα: "Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου"
"Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν, δεν θα ήθελα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr