Δωροθέα Μερκούρη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

14:32 - 02/09/2022

Η Δωροθέα Μερκούρη τιμά τη μνήμη του πατέρα της, ανήμερα των γενεθλίων του, με μια οικογενειακή φωτογραφία από διακοπές τους στη Σαντορίνη. Η ηθοποιός και μοντέλο ανέβασε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο από την εποχή που ήταν μικρή και όλη η οικογένειά της είχε πάει διακοπές στη Σαντορίνη. Όπως γράφει στο συγκινητικό μήνυμά της “διακοπές με την […] The post Δωροθέα Μερκούρη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Η συγκινητική ανάρτηση του Αλμέιδα για τον πατέρα του

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πριν από ενάμιση χρόνο από τη ζωή.

Διαβάστε το στο

Δωροθέα Μερκούρη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

Διαβάστε το στο real.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα για τον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Η συγκινητική ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα για τον πατέρα του (ΦΩΤΟ) 02/09/2022 Η απώλεια ενός γονιού δεν ξεπερνιέται εύκολα, ακόμη κι αν περάσει αρκετός καιρός. Ο Ματίας Αλμέιδα το έδειξε με μια ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Πέρασε ένας χρόνος και έξι μήνες από τότε που ησύχασες. Δεν κρύβω πόσο πολύ μου λείπεις, πόσο σου λείπω, αλλά θυμάμαι κάθε στιγμή χαράς. Πάντα θα μου λείπεις. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε στο Instagram ο προπονητής της ΑΕΚ συνοδεύοντας μια φωτογραφία των δυο τους από το μακρινό παρελθόν.    

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια