Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας»
15:00 - 03/09/2022
Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε για την […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας»
Για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και την Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.Για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και την Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘοδωρής Αθερίδης: «Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας»
Ποδαρικό στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και την Σμαράγδα Καρύδη. «Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από […]
Διαβάστε το στο irafina.gr