Ανδρουλάκης: “Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση του απορρήτου και να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής μου”
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Ανδρουλάκης: «Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση απορρήτου – Να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής μου»
Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την 3η του Σεπτέμβρη.
Διαβάστε το στο Νίκος Ανδρουλάκης: Να δώσει ο Μητσοτάκης εντολή για άρση απορρήτου στην παρακολούθησή μου
Με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Ανδρουλάκης: «Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση απορρήτου – Να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής μου»
Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την 3η του Σεπτέμβρη.
Διαβάστε το στο tovima‘Αρση του απορρήτου για να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής του ζητά ο Ανδρουλάκης
«Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας» Με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο . Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η
Το άρθρο ‘Αρση του απορρήτου για να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής του ζητά ο Ανδρουλάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑνδρουλάκης: Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση του απορρήτου και να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής μου
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξανά πιάσει το νήμα από την αρχή», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.Σε εξέλίξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την 48η επέτειο από την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΑνδρουλάκης: «Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση απορρήτου – Να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησής μου»
Στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την 48η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Κεντρική θέση στην ομιλία Ανδρουλάκη, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε η υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησης του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την […]
Διαβάστε το στο dete.gr