Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν»
08:42 - 04/09/2022
Για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ και τον […]
The post Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου», είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου»
Στο περιοδικό «OK!» έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χωρισμό και το διαζύγιό της...
Διαβάστε το στο ZouglaΣίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο με τον Μαραντίνη: «Η ζωή αλλάζει. Οι σχέσεις μεταβάλλονται»
Η Σίσσυ Χρηστίδου δε βίωσε εύκολα τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, όμως τα παιδιά τους ήταν και θα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου»
Στο περιοδικό «OK!» έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χωρισμό και το διαζύγιό της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο της με τον Μαραντίνη: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάρω μια τέτοια απόφαση
Στο χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου.Στο χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου.«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω αυτή την απόφαση»
Σε μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής, λίγο πριν ξεκινήσει το «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω αυτή την απόφαση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr