Σίσσυ Χρηστίδου: Λίγο μετά την αποβολή που είχα, μία αεροσυνοδός άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της
14:12 - 04/09/2022
Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τη συνέντευξη της Super Κικής, που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» προχώρησε σε μία προσωπική της εξομολόγηση και συγκίνησε τους τηλεθεατές της.Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τη συνέντευξη της Super Κικής, που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» προχώρησε σε μία προσωπική της εξομολόγηση και συγκίνησε τους τηλεθεατές της.Η παρουσιάστρια, με αφορμή την κατάθεση ψυχής της Super Kική για την αποβολή της, αναφέρθηκε στην αναγκαστική διακοπή κύησης στον πέμπτο μήνα που είχε πριν από μερικά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρηστίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την αποβολή που είχε! «Άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου»
Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής (4-09) μέσα από την εκπομπή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΧρηστίδου: Η συγκινητική αποκάλυψη για την αποβολή που είχε! «Άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου»
Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί…
Διαβάστε το στο onsports.gr