Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ
12:30 - 05/09/2022
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και η υποδοχή από τους συντελεστές του Πρωινού στην αγαπημένη σεφ ήταν πανηγυρική! Αρχικά, […]
The post Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με το απόλυτο καρφί για τον ΣΚΑΪ appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η επιστροφή στον ΑΝΤ1 και τα «καρφιά» στον ΣΚΑΪ
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επέστρεψε στο «Πρωινό» και έριξε τα «καρφιά» της στο κανάλι του Φαλήρου. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑργυρώ Μπαρμπαρίγου: Βγήκε ξανά στον «αέρα» του Ant1 και πέταξε το καρφί της στον ΣΚΑΪ
Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο «Πρωινό» του Ant1 με την καινούργια του σύσταση αφού στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία εμφανίστηκαν στον «αέρα» του «Πρωινού» ήταν και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία επέστρεψε στον Ant1. Οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ant1 επεφύλασσαν στην μαγείρισσα πανηγυρική υποδοχή. Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού είπε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πως: «Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε». Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής:
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η επιστροφή στον ΑΝΤ1 και το «καρφί» για τον ΣΚΑΪ
Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία από εδώ και στο εξής θα φτιάχνει τις
To άρθρο Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η επιστροφή στον ΑΝΤ1 και το «καρφί» για τον ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr