Δέσποινα Μοιραράκη: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον θάνατο του συζύγου της

15:46 - 05/09/2022

Την Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star στα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον θάνατο του συζύγου της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Πάντα τον άκουγα, τον συμβουλευόμουν» είπε η παρουσιάστρια - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοιραράκη: Μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Ήταν παρότρυνση μεγάλη του Γιάννη μου να παρουσιάσω το Cash or Trash», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δέσποινα ΜοιραράκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαριάννα Λάτση: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του εγγονού της

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημερά» μίλησε η Μαριάννα Λάτση, η οποία αναφέρθηκε πρώτη φορά  στο εγγονάκι που της χάρισε η κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου. «Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαυροφορεμένη και άβαφη – Η πρώτη εμφάνιση της Μοιραράκη τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Τη Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνα», που προετοιμάζεται για την εκπομπή της, τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μαυροφορεμένη, ωστόσο πάντα γλυκύτατη και ευγενική, αλλά απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr  Ειδήσεις σήμερα Γιώργος Λιάγκας: Απαντά για τον τίτλο της εκπομπής της […] Το άρθρο Μαυροφορεμένη και άβαφη – Η πρώτη εμφάνιση της Μοιραράκη τρεις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το θάνατο του συζύγου της: «Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου αν…»

Στα γυρίσματα της εκπομπής Cash or Trash συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@STAR τη Δέσποινα Μοιραράκη λίγο καιρό μετά τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Στα γυρίσματα της εκπομπής Cash or Trash συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@STAR τη Δέσποινα Μοιραράκη λίγο καιρό μετά τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Αναφερόμενη στη νέα τηλεοπτική σεζόν και τα νέα επεισόδια της εκπομπής δήλωσε: «Είμαι εδώ για τα νέα επεισόδια. Είναι πάνω από όλα μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της – ΦΩΤΟ

Τη Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, περίπου τρεις μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της.Η Δέσποινα Μοιραράκη έφτασε ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μαύρα γυαλιά στο στούντιο όπου ξεκινούν τα γυρίσματα για την εκπομπή που παρουσιάζει στο Star.Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε μόνο για την εκπομπή “Cash or Trash” που συνεχίζεται για […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την απώλεια του συζύγου της

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο Breakfast@Star για τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής Cash or Trash και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της. «Είμαι εδώ για τα νέα επεισόδια, είναι τιμή μου που με έχει επιλέξει το STAR. Το ότι ξεκινάμε τον δεύτερο κύκλο του Cash or Trash είναι υπέροχο. Νιώθω υπέροχα και έχω μια δίψα […] The post Δέσποινα Μοιραράκη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την απώλεια του συζύγου της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της