Παπαγιάννης: «Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»
20:16 - 05/09/2022
Παπαγιάννης: «Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»
05/09/2022
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, τόνισε πως βρίσκει τα πατήματά του και επεσήμανε πως στα νοκ άουτ θα είναι στο 100%.
Ο Έλληνας σέντερ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήμουν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ο δεύτερος αγώνας μου. Χρειάζομαι φυσική κατάσταση. Έχω βρει τα πατήματά μου και μέσα από αγώνες και προπονήσεις θα είμαι έτοιμος. Εγώ ήθελα να δίνω το σκριν και να κόβω στο καλάθι.
Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Οι αυτοματισμοί είναι πιο εύκολοι. Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Σ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαγιάννης: «Έχασα αρκετό διάστημα αλλά στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος»
Την πεποίθηση πως ο θα είναι απόλυτα έτοιμος στα νοκ άουτ του EuroBasket 2022 εξέφρασε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας!
Διαβάστε το στο Εθνική μπάσκετ – Παπαγιάννης: “Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος” (video)
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία αλλά όπως τόνισε στα νοκ άουτ θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα.
The post Εθνική μπάσκετ – Παπαγιάννης: “Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος” (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr