Μαρσέλο: Αυτή η υποδοχή δεν την έχω ξαναδεί στη ζωή μου

21:24 - 05/09/2022

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επεφύλασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μαρσέλο. Οι δηλώσεις του Μαρσέλο στην Cosmote TV Για την υποδοχή του Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενοι. Τραγουδούσαν όλοι μαζί. Αυτή η υποδοχή είναι εκπληκτική. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. […] Το άρθρο Μαρσέλο: Αυτή η υποδοχή δεν την έχω ξαναδεί στη ζωή μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρσέλο: Εκπληκτική υποδοχή, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από περίπου 25.000 φίλους του Ολυμπιακού, το νέο μεγάλο αστέρι της πειραϊκής ομάδας, Μαρσέλο, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, μιλώντας στην Cosmote TV.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μαρσέλο:«Απίστευτη υποδοχή, δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο»

Μαρσέλο:«Απίστευτη υποδοχή, δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο» 05/09/2022 Ο Μαρσέλο με δηλώσεις του στην Cosmote TV λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης για για την παρουσίασή του εμφανίστηκε εκτασιασμένος από την υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ υποστήριξε πως από την πρώτη επαφή που είχε με τους "ερυθρόλευκους" τον έπεισε το πρότζεκτ της ομάδας. "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αυτή η υποδοχή ήταν εκπληκτική. Η οικογένεια μου είναι πολύ ευχαριστημένη, όλος ο κόσμος να τραγουδάει μαζί μας, είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου". Τι τον έκανε να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό; "Από την πρώτη επαφή που είχα μου άρεσε το πρότζεκτ. Ένιωσα πως θα είμ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]