Μοντέλο λέει ότι το OnlyFans της καταστρέφει τις σχέσεις – Έχει να κάνει σεξ 5 χρόνια επειδή οι άντρες τη θεωρούν «εύκολη»
09:32 - 06/09/2022
Μπορεί η καριέρα της να ανθίζει στο OnlyFans και να της αποφέρει αρκετά χρήματα αλλά η προσωπική της ζωή… χωλαίνει! Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις προσωπικές της σχέσεις εξαιτίας του OnlyFans εξομολογείται μία βρετανίδα σταρ της συνδρομητικής πλατφόρμας, η Fenella Fox. Όπως λέει στο NudePR.com και αναμεταδίδει η New York Post, το OnlyFans της χαλάει τα ραντεβού καθώς οι άνδρες τη θεωρούν «εύκολη». «Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά η επιτυχία έχει και ένα τίμημα, που σε αυτή την περίπτωση το πληρώνει η προσωπική μου ζωή» λέει χαρακτηριστικά η Fenella Fox. Η νεαρή έχει 118.000 followers στο Instagram και σχεδόν 190.000 στο TikTok και βγάζει 200.000 Δολάρια το χρόνο. Η 28χρονη δήλωσε ότι ακ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μοντέλο καταγγέλλει ότι το OnlyFans της καταστρέφει τις σχέσεις – «Έχω 5 χρόνια να κάνω σεξ»
«Οι άντρες με θεωρούν εύκολη»
Διαβάστε το στο Μοντέλο καταγγέλλει ότι το OnlyFans της καταστρέφει τις σχέσεις – «Έχω 5 χρόνια να κάνω σεξ»
Μπορεί η καριέρα της στο OnlyFans να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να της αποφέρει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, όμως τα πράγματα στην προσωπική της ζωή… πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Ο λόγος για την Fenella Fox, η οποία περιγράφει τις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις προσωπικές της σχέσεις εξαιτίας του OnlyFans. Σύμφωνα […]
Διαβάστε το στο dete.gr