Μπόρις Τζόνσον: Εξέφρασε την «ένθερμη υποστήριξή» του στη Λιζ Τρας
10:54 - 06/09/2022
Την "ένθερμη υποστήριξή" του προς την διάδοχό του Λιζ Τρας εξέφρασε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μπόρις Τζόνσον πρόσφερε την υποστήριξή του στη διάδοχό του Λιζ Τρας
Την "ένθερμη υποστήριξή" του προς την διάδοχό του Λιζ Τρας εξέφρασε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας.Την "ένθερμη υποστήριξή" του προς την διάδοχό του Λιζ Τρας εξέφρασε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας.“Θα προσφέρω στην κυβέρνηση αυτή την πιο ισχυρή υποστήριξή μου”, δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, προτού μεταβεί στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να υποβάλει επισήμως την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπόρις Τζόνσον: Πρόσφερε την «ένθερμη υποστήριξή» του στη διάδοχό του Λιζ Τρας
«Θα στηρίξω την Λιζ Τρας και την κυβέρνησή της σε κάθε της βήμα», σημείωσε ο Τζόνσον.
Διαβάστε το στο mononews.grΟ Μπόρις Τζόνσον πρόσφερε την «ένθερμη υποστήριξή» του στη διάδοχό του Λιζ Τρας
Την "ένθερμη υποστήριξή" του προς την διάδοχό του Λιζ Τρας εξέφρασε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας."Θα προσφέρω στην κυβέρνηση αυτή την πιο ισχυρή υποστήριξή μου", δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός μπροστά από την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΟ Μπόρις Τζόνσον πρόσφερε την «ένθερμη υποστήριξή» του στη διάδοχό του Λιζ Τρας
Την “ένθερμη υποστήριξή” του προς την διάδοχό του Λιζ Τρας εξέφρασε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της Βρετανίας. “Θα προσφέρω στην κυβέρνηση αυτή την πιο ισχυρή υποστήριξή μου”, δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, προτού μεταβεί στο Μπαλμόραλ της...
Διαβάστε το στο otavoice.gr