O Μελέτης Ηλίας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών»
17:06 - 06/09/2022
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post O Μελέτης Ηλίας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελέτης Ηλίας: «Έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών»
«Παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο ατύχημα. Είπα τέλος, μαχαιρι» πρόσθεσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Μελέτης Ηλίας: Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών – Προσωπική βλακεία ήταν
Λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» ο Μελέτης Ηλίας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός τόνισε πως ακόμα μένει στο Μενίδι. «Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, λίγο δύσκολη σε κάποια θέματα αλλά ακόμα ευτυχώς είναι γειτονιά κάτι το οποίο σε άλλες περιοχές έχει χαθεί» ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας και πρόσθεσε πως την αγαπάει πολύ αφού οι παιδικές του αναμνήσεις είναι από εκεί. Μελέτης Ηλίας: Η γυναίκα μου ήρθε με το νυφικό στο θέατρο Οι ηθοποιοί έχουν «βαρύ» πρόγραμμα και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μελέτης Ηλίας αφού το βράδυ που έκαναν το θρησκευτικό τους γάμο με τη γυναίκα του εκείνος είχε παράσταση στο θέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Μελέτης Ηλίας εξομολογείται: «Έκανα χρήση ναρκωτικών για μία περίοδο»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Μελέτης Ηλίας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.
«Έχω...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Μελέτης Ηλίας εξομολογείται: Έκανα χρήση ναρκωτικών για μία περίοδο
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας ο οποίος πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Διαβάστε το στο thebest.grO Μελέτης Ηλίας εξομολογείται: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών»
O Μελέτης Ηλίας το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.O Μελέτης Ηλίας το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για πρώτη φορά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.Ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜελέτης Ηλίας: «Έχω κάνει διάφορα – Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών»
Όσα εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας βρέθηκε σήμερα Τρίτη (6/9) στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την περίοδο που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜελέτης Ηλίας: «Έχω κάνει διάφορα – Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών»
Όσα εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Στούντιο 4».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜελέτης Ηλίας: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – “Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών”
Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε μια περίοδο της ζωής του έκανε χρήση ναρκωτικών. “Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις μετά και λάθος παράδειγμα. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχω κάνει διάφορα. Έχει τύχει, […]
The post Μελέτης Ηλίας: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του – “Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜελέτης Ηλίας: H εξομολόγηση του ηθοποιού – «Έκανα χρήση ναρκωτικών»
Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τον τρίτο κύκλο των «Καλύτερών μας χρόνων» στην ΕΡΤ, ενώ εξομολογήθηκε ότι υπήρξε περίοδος που έκανε χρήση ναρκωτικών. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι το βράδυ του γάμου του έπαιξε στο θέατρο και η σύζυγός τους τον καμάρωσε φορώντας το νυφικό της ώστε μετά να βγουν για […]
The post Μελέτης Ηλίας: H εξομολόγηση του ηθοποιού – «Έκανα χρήση ναρκωτικών» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr