Γιώργος Χατζηνάσιος: Οι celebrities που βρέθηκαν στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια του στη μουσική σκηνή

17:30 - 06/09/2022

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ένας από τους πλέον σημαντικούς έλληνες συνθέτες, πιανίστας κύρους, παραχώρησε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 5 Σεπτεμβρίου. Τραγούδια...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χατζηνάσιος: Πλήθος κόσμου στη συναυλία στο Ηρώδειο – Η εμφάνιση με την κόρη του επί σκηνής

Μια ξεχωριστή συναυλία δόθηκε χθες βράδυ στο Ηρώδειο προς τιμήν του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου και To άρθρο Γιώργος Χατζηνάσιος: Πλήθος κόσμου στη συναυλία στο Ηρώδειο – Η εμφάνιση με την κόρη του επί σκηνής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»