Σαν σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2022

00:06 - 08/09/2022

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 1570: Οθωμανικές Δυνάμεις του Μουσταφά Πασά κυριεύουν και λεηλατούν τη Λευκωσία, την οποία υπεράσπιζαν ο ενετός τοποτηρητής Ντάντελο και ο Έλληνας Ευγένιος Συγκλητικός. Η άλωση της Λευκωσίας σήμανε την επικράτηση των Τούρκων σχεδόν σε ολόκληρη την Κύπρο. 1636: Ιδρύεται το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το πρώτο κολέγιο στην αμερικανική ήπειρο. 1822: Διεξάγεται η Ναυμαχία των Σπετσών, κατά την οποία ο ελληνικός στόλος, με 72 πλοία υπό την αρχηγία του Ανδρέα Μιαούλη, νικά τον τουρκικό, υπό τον Καρά Αλί. Ματαιώνεται ο ανεφοδιασμός των πολιορκημένων Τούρκων του Ναυπλίου. 1888: Διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της νεοσύστατης Football League στην Αγγλία

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Το κίνητρο υπάρχει για να κάνεις κάποιες πολύτιμες αλλαγές στη ζωή σου. Το ένστικτό σου είναι επίσης ισχυρό. Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω με τις ευθύνες ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Κριός Υπάρχει μια σύμπνοια τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που θα κάνει την μέρα σας πιο ξεκούραστη και τις προσπάθειες σας πιο αποτελεσματικές.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Κλείστε τα μάτια σας σε όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας και δεν σας αφορούν άμεσα. Από τα τέλη της Παρθένου 22/9 το μπερδεμένο τοπίο θα ξεκαθαρίσει μόνιμα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – […] Το άρθρο Τα ζώδια την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σαν σήμερα - 8 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1636: Ιδρύεται το κολέγιο Χάρβαρντ, το πρώτο στην αμερικάνικη ήπειρο. 1664: To Νέο Άμστερνταμ στις ΗΠΑ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη. 1903: Εκλέγεται δήμαρχος Αθηναίων ο Σπύρος Μερκούρης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Η υπομονή και η επιμονή που θα επιδείξετε θα σας ανταμείψουν σε βάθος χρόνου

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τι γιορτή είναι αύριο 9 Σεπτεμβρίου 2022

Εορτολόγιο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 - Τι γιορτή είναι αύριο. Το άρθρο Τι γιορτή είναι αύριο 9 Σεπτεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πρωτοσέλιδα για την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα