Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι μαζί μου»
08:28 - 08/09/2022
Ήταν τον Νοέμβριο του 2021 όταν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Κατερίνα Καινούργιου ενεπλάκησαν σε μια δημόσια κόντρα, με αφορμή […]
The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι μαζί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ξέρω αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι μαζί ή πήρε στραβά το οτιδήποτε
Ένα σατιρικό τρέιλερ είχε αποτελέσει αφορμή για μια δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και της Κατερίνα Καινούργιου πριν αρκετούς μήνες. Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open είχαν γυρίσει ένα τρέιλερ με «άρωμα» Παρισιού. Αυτό είχε εκληφθεί από την Κατερίνα Καινούργιου ως «σπόντα» στο πρόσωπο της καθώς εκείνη την περίοδο είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στο μαγικό και ρομαντικό αυτό προορισμό. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προγράμματος του Open, το βράδυ της Τετάρτης (07/09), όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής: «Καταρχάς εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση, να το πούμε αυτό. Δεν ξέρω αν εκείνη είχε μαζί μου ή το πήρε στρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπέττυ Μαγγίρα: «Δεν έχω κάποιο θέμα με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν ξέρω αν είχε εκείνη μαζί μου»
Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του Open στην Αίγλη Ζαππείου και φυσικά εκεί ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Κατερίνα είχε κάτι μαζί μου»
Για την Κατερίνα Καινούργιου ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το ταξίδι της παρουσιάστριας του Alpha στο Παρίσι.Για την Κατερίνα Καινούργιου ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το ταξίδι της παρουσιάστριας του Alpha στο Παρίσι.«Καταρχάς εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση, να το πούμε αυτό. Δεν ξέρω αν εκείνη είχε μαζί μου ή το πήρε στραβά ή οτιδήποτε. Εγώ δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα καμία παρεξήγηση μαζί της»
Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜπέττυ Μαγγίρα: "Δεν ξέρω αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι μαζί μου"
"Στην εκπομπή της δεν μπορώ να πάω εκ των πραγμάτων, ούτε αυτή μπορεί να έρθει στη δική μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr