Λούνα Παρκ: Σοκάρουν οι φωτογραφίες του τραυματισμένου 25χρονου

16:28 - 08/09/2022

Οι φωτογραφίες του τραυματισμένου 25χρονου που έφερε στο φως η Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 στην εκπομπή της, σοκάρουν το...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρέντη: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά - Σώθηκαν από θαύμα

Διαβάστε το στο

Αllou Fun Park: Σοκάρουν οι εικόνες από τα τραυματισμένα παιδιά 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο σε λούνα παρκ στο Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το ατύχημα στο σε λούνα παρκ στο Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.Σύμφωνα με τις περιγραφές των νεαρών που επέβαιναν στη μοιραία διαδρομή η βάρκα, δεν φρενάρισε καθώς στο σημείο στο οποίο σταματά δεν υπήρχε επαρκές νερό με αποτέλεσμα να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»