Αντιγόνη Ανδρεάκη - Σπαρακτική εξομολόγηση: «Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Ανδρεάκη: Έχω καρκίνο στον μαστό, η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει
Η παρουσιάστρια Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το ανακάλυψε. «Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω καρκίνο στον μαστό, το πρώτο που ένιωσα ήταν, ο φόβος και τι θα γίνει με το ... Περισσότερα
To άρθρο Αντιγόνη Ανδρεάκη: Έχω καρκίνο στον μαστό, η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αντιγόνη Ανδρεάκη – Η συγκλονιστική εξομολόγησή της: Έχω καρκίνο – Το βασικό είναι να δω την κόρη μου να μεγαλώνει
Για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία της μίλησε η παρουσιάστρια Αντιγόνη Ανδρεάκη αποκαλύπτοντας πως έχει καρκίνο. «Το βασικό είναι να δω την κόρη μου να μεγαλώνει» είπε το πρωί της Παρασκευής (9/9) σε συνέντευξή της. «Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω καρκίνο στον μαστό, το πρώτο που ένιωσα ήταν, ο φόβος και τι θα γίνει με το παιδί μου» δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα». «Στο χειρουργείο για τον καρκίνο του μαστού, ξύπνησα με το τραγούδι των γενέθλιων. Διάλεξα να ξυρίσω τα μαλλιά μου και η κόρη μου η Γαβριέλα όταν με είδε, έτρεξε να μου πει πόσο όμορφη είμαι», ανέφερε. Κλείνοντας η Αντιγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό – Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»
Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Creta
To άρθρο Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό – Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια: «Έχω καρκίνο στον μαστό – Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας από την Κρήτη στο «MEGA Καλημέρα». Η Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το ανακάλυψε. «Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω καρκίνο στον μαστό, το πρώτο που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη: Έχω καρκίνο στον μαστό – Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει
Η Αντιγόνη Ανδρεάκη προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια από την Κρήτη μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον ανακάλυψε. «Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω […]
The post Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη: Έχω καρκίνο στον μαστό – Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό, η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»
Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό, η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει» Η παρουσιάστρια Αντιγόνη Ανδρεάκη μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το ανακάλυψε. «Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr