«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘ

11:42 - 09/09/2022

Υπογράφηκε σήμερα η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Οι υπογραφές «έπεσαν» από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη, καθώς και από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννη Δήμκα και Αλέξη Γεωργιάδη αντίστοιχα.  Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Μάκης Άγγος και υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΣΘ. Πρόκειται για μία ΣΣΕ η οποία εξασφαλίζει τα θεσμικά ζητήματα και τις μη μισθολογικές παροχές προς τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, έως το τέλος του 2023. «Είναι μια θετική μέρα σήμερα για τον ΟΑΣΘ, καθώς υπογράψαμε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Η Διοίκηση και η

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Στην υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τη διοίκηση του οργανισμού, η οποία θα έχει ισχύ έως το τέλος του 2023. «Η σύμβαση αποστέλλεται άμεσα στα συναρμόδια υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομικών, προκειμένου να εγκριθεί και να αρχίσει η εφαρμογή της», αναφέρει σε σημερινή σχετική του ανακοίνωση ... Περισσότερα To άρθρο ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘ

Στην υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τη διοίκηση του οργανισμού...

Διαβάστε το στο Zougla

ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Στην υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τη διοίκηση του οργανισμού, η οποία θα έχει ισχύ έως το τέλος του 2023. «Η σύμβαση αποστέλλεται άμεσα στα συναρμόδια υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομικών, προκειμένου να εγκριθεί και να αρχίσει η εφαρμογή της», αναφέρει σε σημερινή σχετική του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Απεργίες τέλος στον ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Στην υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ με τη διοίκηση του οργανισμού, η οποία θα έχει ισχύ έως το τέλος του 2023. The post Απεργίες τέλος στον ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘ

Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘnvlaxos Παρ., 09/09/2022 - 12:07

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)