Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Είναι πάντα εκεί και θα είναι πάντοτε»

14:10 - 09/09/2022

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο «Πρωινό» για την προσωπική του ζωή και την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Πάνος Νάτσης είναι πάντα εκεί, μου λείπει πολύ

Η συγκινητική αναφορά που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αείμνηστο συνάδελφο του. Τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού συνάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του Πάνου Νάτση. “Το πολύ μεγάλο πράγμα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι έχασα έναν φίλο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Πάνος Νάτσης είναι πάντα εκεί, μου λείπει πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Πάνος Νάτσης είναι πάντα εκεί, μου λείπει πολύ

Συγκινητική αναφορά έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αείμνηστο συνάδελφο του, Πάνο Νάτση.Συγκινητική αναφορά έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αείμνηστο συνάδελφο του, Πάνο Νάτση.Τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού συνάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του Πάνου Νάτση. “Το πολύ μεγάλο πράγμα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι έχασα έναν φίλο μου. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες