Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Δεν επέλεξα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα, απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1»

12:10 - 10/09/2022

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για την απόφασή της να βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και […] The post Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Δεν επέλεξα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα, απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Δεν διάλεξα ανάμεσα σε Φαίη και Γιώργο, απλά επέλεξα τον ΑΝΤ1

“Να έχουμε μια ωραία σεζόν κι εγώ ότι λέω αυτό εννοώ και δεν κρύβω κάτι από πίσω” δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.“Να έχουμε μια ωραία σεζόν κι εγώ ότι λέω αυτό εννοώ και δεν κρύβω κάτι από πίσω” δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και αναφέρθηκε στην απόφασή της να είναι φέτος στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό. «Με τον ΣΚΑΪ είχα μία ωραία συνεργασία και το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: "Δεν επέλεξα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα, απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1"

"Βεβαίως μίλησα με την Φαίη και τις ευχές μου της έδωσα και πάντα θα μιλάμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο