Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για το ρόλο στο “Μαύρο Ρόδο” αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα»
13:28 - 10/09/2022
Καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Διδασκάλου: Όταν μου είπαν για το ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της. Η ταλαντούχα και γοητευτική ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ξεκινώντας την κουβέντα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: Όταν μου είπαν για το ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο» αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για το ρόλο στο “Μαύρο Ρόδο” αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα»
Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα ζωντανέψει το φθινόπωρο, στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο»
Διαβάστε το στο Κατερίνα Διδασκάλου: Γιατί αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι για μια εβδομάδα
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της.Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της.Η ταλαντούχα και γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ξεκινώντας την κουβέντα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για το ρόλο στο Μαύρο Ρόδο, αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα»
Η ταλαντούχα και γοητευτική ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για το ρόλο στο Μαύρο Ρόδο, αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Διδασκάλου: "Όταν μου είπαν για το ρόλο στο Μαύρο Ρόδο, αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα"
"Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι το σύμπαν που μας διέπει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr