Όλη η Ελλάδα δακρύζει! Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ»
15:48 - 10/09/2022
Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο που είχε στη μέση του δρόμου με οδηγό μηχανής. Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου για το επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας: «Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο […]
The post Όλη η Ελλάδα δακρύζει! Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Αχιλλέας Μπέος απαντά για το ξύλο στη λεωφόρο Αλίμου: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, έβρισε την μητέρα μου»
Απάντηση για το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αλίμου, στην Αθήνα, δίνει ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, όταν επιτέθηκε, ξυλοκόπησε και εξύβρισε μοτοσικλετιστή μες στη μέση του δρόμου. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα […]
Το άρθρο O Αχιλλέας Μπέος απαντά για το ξύλο στη λεωφόρο Αλίμου: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, έβρισε την μητέρα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» (video)
Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο που είχε στη μέση του δρόμου με οδηγό μηχανής. Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου για το επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας: «Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο […]
The post Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr