Όλη η Ελλάδα δακρύζει! Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ»

15:48 - 10/09/2022

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο που είχε στη μέση του δρόμου με οδηγό μηχανής. Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου για το επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας: «Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο […] The post Όλη η Ελλάδα δακρύζει! Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Αχιλλέας Μπέος απαντά για το ξύλο στη λεωφόρο Αλίμου: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, έβρισε την μητέρα μου»

Απάντηση για το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αλίμου, στην Αθήνα, δίνει ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, όταν επιτέθηκε, ξυλοκόπησε και εξύβρισε μοτοσικλετιστή μες στη μέση του δρόμου. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα […] Το άρθρο O Αχιλλέας Μπέος απαντά για το ξύλο στη λεωφόρο Αλίμου: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, έβρισε την μητέρα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» (video)

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το επεισόδιο που είχε στη μέση του δρόμου με οδηγό μηχανής. Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου για το επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας: «Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο […] The post Μπέος για το ξύλο στο δρόμο: «Είμαι λαϊκός άνθρωπος, δέχομαι ερεθίσματα και αντιδρώ» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων