Μπακάκης: «Θα είμαι έτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
19:08 - 10/09/2022
Ο Μιχάλης Μπακάκης έμεινε εκτός αποστολής του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΟΦΗ, τονίζοντας σε δηλώσεις του, πριν το ματς ότι θα είναι έτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ. Δείτε το βίντεο:
The post Μπακάκης: «Θα είμαι έτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για συνεργασίες»
Για να δώσει το στίγμα των προθέσεών του για τη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, δεν συνεπάγεται μονοκομματική κυβέρνηση.
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για συνεργασίες»
Για να δώσει το στίγμα των προθέσεών του για τη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, δεν συνεπάγεται μονοκομματική κυβέρνηση.
Διαβάστε το στο tovimaΓιοβάνοβιτς: «Συγκέντρωση και πειθαρχία κόντρα στην ΑΕΚ»
Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλυσε τα δεδομένα του μεγάλου αγώνα…
Διαβάστε το στο onsports.grΜητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για συνεργασίες»
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιοβάνοβιτς: «Με συγκέντρωση και πειθαρχία κόντρα στην ΑΕΚ»
Γιοβάνοβιτς: «Με συγκέντρωση και πειθαρχία κόντρα στην ΑΕΚ»
10/09/2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, τόνισε ότι η Ένωση είναι μια ομάδα που παρουσιάζει διαφορετικά αγωνιστικά προφίλ και σημείωσε ότι το τριφύλλι οφείλει να έχει πειθαρχία και συγκέντρωση στο παιχνίδι του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV, συνέντευξη που θα παίξει ολόκληρη στις 17:00 της Κυριακής (11/9) στην εκπομπή Sportshow, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ:
Για ΑΕΚ και για τα διαφορετικά αγωνιστικά προφίλ που έχει παρουσιάσει: «Όντως η ΑΕΚ είναι μια ο
Διαβάστε το στο filathlos.gr