ΕΚΘ: «Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης»

22:56 - 10/09/2022

«Μηδενικές Αντοχές και Ανοχές» ήταν το σύνθημα που φώναξαν χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, άνεργοι, νέοι και νέες, φοιτητές και συνταξιούχοι κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και της πορείας των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ- ΕΔΟΘ- ΕΚΘ στο πλαίσιο των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ 2022. Για άλλη μια χρονιά ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έστειλε το μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να δεχτεί τη συνέχιση των σκληρών και επώδυνων μέτρων, διεκδικώντας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες διαμαρτυρήθηκαν κατά της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, των εξοντωτικών πολιτικών και διεκδίκησαν σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΓΣΕΕ: Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης

«Μηδενικές Αντοχές και Ανοχές» ήταν το σύνθημα που φώναξαν χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, άνεργοι, νέοι και νέες, φοιτητές και συνταξιούχοι κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου και της πορείας των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ- ΕΔΟΘ- ΕΚΘ στο πλαίσιο των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ 2022. Για άλλη μια χρονιά ο... The post ΓΣΕΕ: Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)