Καυτερός σολομός με γλάσο από κακάο

12:18 - 11/09/2022

Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη 2 κ. γλ. ζάχαρη 1 κ. γλ. κακάο 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν 1/4 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα 1/8 κ. γλ. αλάτι 1/8 κ. γλ. πιπέρι 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο 1 μέτριο πορτοκάλι, κομμένο σε λεπτές φέτες Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε το χυμό πορτοκαλιού σε ένα ρηχό πιάτο και προσθέστε το σολομό με την πλευρά του δέρματος προς τα πάνω. Αφήστε τον να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!