Καυτερός σολομός με γλάσο από κακάο
12:18 - 11/09/2022
Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη 2 κ. γλ. ζάχαρη 1 κ. γλ. κακάο 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν 1/4 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα 1/8 κ. γλ. αλάτι 1/8 κ. γλ. πιπέρι 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο 1 μέτριο πορτοκάλι, κομμένο σε λεπτές φέτες Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε το χυμό πορτοκαλιού σε ένα ρηχό πιάτο και προσθέστε το σολομό με την πλευρά του δέρματος προς τα πάνω. Αφήστε τον να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr