Πρωινό μας: Αυτή θα είναι η καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα της

16:34 - 11/09/2022

Το πρωί της Δευτέρας, στις 12 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά έχει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Πρωινό μας». Η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή αποκαλύφθηκε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωινό μας: Έτσι ξεκίνησε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά [βίντεο]

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 09.40 και ξεκίνησε παρουσιάζοντας την νέα της ομάδα. «Λοιπόν κορίτσια μου αγαπημένα Καλή εβδομάδα να έχουμε καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας καλή πρόοδο καλή δύναμη και κουράγιο στις δασκάλες στους δασκάλους. Ξεκινάει το πρωινό μας εδώ στο ΣΚΑΪ 9:40 κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πρωινό μας: Έτσι ξεκίνησε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά [βίντεο]

Διαβάστε το στο happytv.gr

Πρωινό Μας: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγα λεπτά η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή, «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΙ! Δείτε το βίντεο και όσα δήλωσε! The post Πρωινό Μας: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»