Γιώργος Λιάγκας για J2US: «Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου, θα κάνω τέτοιες εμφανίσεις»
12:06 - 12/09/2022
Σε μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί από το J2US, πέρασε ο Γιώργος
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για J2US: «Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου, θα κάνω τέτοιες εμφανίσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας για J2US: «Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου, θα μπω στο J2US»
O Γιώργος Λιάγκας πέρασε σε μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί από το J2US, όπου παρά τις υψηλές αμοιβές που του προσέφεραν, ο ίδιος απάντησε αρνητικά.O Γιώργος Λιάγκας πέρασε σε μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί από το J2US, όπου παρά τις υψηλές αμοιβές που του προσέφεραν, ο ίδιος απάντησε αρνητικά.Ο παρουσιαστής του ANT1 κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Το Πρωινό, και με αφορμή την πρόταση που δέχτηκαν ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη για το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: «Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US»
Η συζήτηση για το J2US είχε ανάψει για τα καλά, όταν ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί και ο […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Λιάγκας: "Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US"
"Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου θα κάνω μετά τέτοιες εμφανίσεις"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr