Νατάσα Θεοδωρίδου: Είναι ερωτευμένη ή όχι; Η αποκάλυψη για τα προσωπικά της
12:28 - 12/09/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινό μας» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια […]
The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Είναι ερωτευμένη ή όχι; Η αποκάλυψη για τα προσωπικά της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ
Στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, την σχέση με τις κόρες της αλλά αποκάλυψε και αν είναι ερωτευμένη. «Ήρθε η ώρα να κάνω τις καινοτομίες που ήθελα. Στην “Ακτή Πειραιώς” θα ξεκινάμε στις 22:30 και η πρώτη νότα θα είναι τραγούδι μου. Κάνω τα live στο Instagram για τον κόσμο που με στήριξε τόσα χρόνια. Ήθελα να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι μπορείτε να με δείτε και χωρίς να πληρώσετε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι τους, χωρίς οικογένεια και τα live στο Instagram είναι πολύ ωραία παρέα», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου. «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τις δύο της κόρες.
Διαβάστε το στο neolaia.gr