Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύψεις στο Πρωινό μας για το Love Island

12:54 - 13/09/2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά όλα όσα θα δούμε στο Love Island, το νέο ριάλιτι αγάπης που έρχεται σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΙ. Δείτε βίντεο! The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύψεις στο Πρωινό μας για το Love Island appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ απέναντι από τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε για όλα. Ένα από τα θέματα που «έπεσαν στο τραπέζι, ήταν η επανασύνδεση του μοντέλου με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη. «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα, ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές… Ήμασταν σχεδόν επτά χρόνια μαζί. Τώρα είμαστε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τη δική μου πλευρά;»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται