Δημήτρης Σταρόβας: «Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα από την κιθάρα, θα ήμουν κάρβουνο τώρα»
17:49 - 13/09/2022
Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για το ατύχημα που είχε παλιότερα στη σκηνή κι […]
The post Δημήτρης Σταρόβας: «Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα από την κιθάρα, θα ήμουν κάρβουνο τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σταρόβας: «Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα από την κιθάρα, θα ήμουν κάρβουνο τώρα»
Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε για το ατύχημα επί σκηνής που είχε
Διαβάστε το στο Δημήτρης Σταρόβας: Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα θα ήμουν κάρβουνο τώρα
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας το πρωί της Τρίτης (13/09) και μίλησε για όλα. Στην αρχή της συζήτησης, αναφέρθηκε στην σχέση του με την σύντροφό του, Άννα η οποία είναι γυμνάστρια. Ο Δημήτρης Σταρόβας χαρακτήρισε την σχέση τους «υπέροχη» τονίζοντας πως ο ένας κάνει διάδρομο και βλέπει σήριαλ και ο άλλος είναι στο σαλόνι, καπνίζει πούρα και βλέπει Breaking Bad, θέλοντας να τονίσει με αυτόν τον τρόπο το πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι ενώ αποκάλυψε πως είναι μαζί 7 χρόνια. Στην συνέχεια αναφερόμενος στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανέφερε πως: «εκεί έχουμε επικεντρωθεί τώρα και ο Θεός βοηθός. Είναι και δύσκολο με τον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Σταρόβας: «Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα από την κιθάρα, θα ήμουν κάρβουνο τώρα»
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για το κανάλι του στο YouTube, τη μετάβασή του από τη μουσική στην ηθοποιία και ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔημήτρης Σταρόβας: "Αν δεν τραβούσε ο μπασίστας το βύσμα από την κιθάρα, θα ήμουν κάρβουνο τώρα"
"Εγώ αισθάνθηκα ότι έβλεπα μια τρύπα τόση κι έπρεπε να περάσω μέσα από εκεί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr