Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγνώμη και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση

15:26 - 14/09/2022

Νέα συγνώμη αυτήν την φορά με μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας προς όσους όπως λέει προσέβαλλε με την φράση που είπε: «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» αναφορικά με την κρίση στο φυσικό αέριο. «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. ... Περισσότερα To άρθρο Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγνώμη και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση, ζητώ συγγνώμη

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με μήνυμά του on camera ζήτησε συγγνώμη για τη χθεσινή του δήλωσή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζοντάς την ως «ατυχή». Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη φράση «όποιος δεν προσαρμόζεται στα νέα ενεργειακά δεδομένα, δυστυχώς πεθαίνει» ήταν μεγάλες και σήμερα ο υφυπουργός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στ. Πέτσας: «Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγγνώμη»

Νέα συγγνώμη, αυτήν την φορά με μαγνητοσκοπημένη δήλωση, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας προς όσους -όπως λέει- προσέβαλε με τη φράση του  «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει», αναφορικά με την κρίση στο φυσικό αέριο. «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση. Ζητώ συγγνώμη

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για τη φράση του «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει»

Διαβάστε το στο news.gr

Στ. Πέτσας: «Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγγνώμη»

Νέα συγγνώμη, αυτήν την φορά με μαγνητοσκοπημένη δήλωση, ζητεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας προς όσους -όπως λέει- προσέβαλε με τη φράση του «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει», αναφορικά με την κρίση στο φυσικό αέριο. «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι».  

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγνώμη και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση

Νέα συγνώμη αυτήν την φορά με μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας προς όσους όπως λέει προσέβαλλε με την φράση που είπε: «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» αναφορικά με την κρίση στο φυσικό αέριο. «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους […] The post Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγνώμη και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Στ. Πέτσας: Έκανα μια ατυχή δήλωση – Ζητώ συγνώμη από όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι (VIDEO)

«Συγνώμη» από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, σε τηλεοπτικό μήνυμα για την φράση «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει». «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας. Στην τηλεοπτική του δήλωση ο κ. Πέτσας προσθέτει πως «όπως και από τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι. Δείτε τη δήλωση: «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονό

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΑΑΔΕ: Συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας για τους «Πράσινους Διαδρόμους»

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ: Χωρίς τον Χολμς η δωδεκάδα του «τριφυλλιού»

ΕΕ – Σύνοδος Κορυφής: Στόχος μια συμφωνία έως το τέλος του 2026 για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Σουηδία: 12χρονος πληρωμένος δολοφόνος πήρε αμοιβή 20.000 ευρώ και σκότωσε λάθος άτομο

Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

ΗΠΑ: Νεκροί και οι 6 επιβαίνοντες στο αεροσκάφους τύπου Cessna που συνετρίβη στη Βόρεια Καρολίνα – Βίντεο