Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου: «Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη»
15:30 - 14/09/2022
Θλίψη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση των θανάτων του Κώστα Καζάκου αλλά και της Ειρήνης
To άρθρο Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου: «Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονίζει μετά την απώλεια του Κώστα Καζάκου – «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα να τους συναντήσω»
Η ηθοποιός αποχαιρετά, με τον δικό της συγκινητικό τρόπο, τον συνάδελφο της που έφυγε από τη ζωή
Διαβάστε το στο Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα, θα τους συναντήσω δεν μπορεί» (vid)
«Έχουμε κάνει πολλές και σπουδαίες ταινίες μαζί, ήταν σπουδαίος συνάδελφος και φοβερός φίλος», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τον Κώστα Καζάκο.
Διαβάστε το στο Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένη με την απώλεια του Κώστα Καζάκου – «Είμαι ολομόναχη, νιώθω ότι πια στέγνωσα»
Ιδιαίτερα συγκινημένη και στεναχωρημένη η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για την απώλεια του Κώστα Καζάκου. Η ηθοποιός, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με το Μάριον» ανέφερε αρχικά πως: «Είναι τόσο επανάληψη πια αυτό. Έχω χάσει όλους τους κινηματογραφικούς παρτενέρ μου. “Έφυγε” ο Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Έφυγαν όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους. Είμαι ολομόναχη. Νιώθω ότι πια στέγνωσα». Στην συνέχεια η Μαίρη Χρονοπούλου πρόσθεσε: «Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει κι αποχαιρετώ με τη φράση εις το επανιδείν. Θα τους συναντήσω δεν μπορεί. Έχουν φύγει όλοι». «Έχουμε κάνει πολλές ασπρόμαυρες ταινίες μαζί. Τρομερός συνάδελφος και φίλος α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαίρη Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα να τους συναντήσω»
Η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Καζάκου, που έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη την καλλιτεχνική κοινότητα και όχι μόνο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον» και μοιράστηκε το δικό της πένθος για την απώλεια του Κώστα Καζάκου. «Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος […]
Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα να τους συναντήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκινημένη η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου – «Έχουν φύγει όλοι, είμαι ολομόναχη»
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον με συγκίνηση για την απώλεια του Κώστα Καζάκου. «Είναι […]
The post Συγκινημένη η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου – «Έχουν φύγει όλοι, είμαι ολομόναχη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κώστα Καζάκου: «Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη»
Θλίψη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση των θανάτων του Κώστα Καζάκου αλλά και της Ειρήνης Παππά. Η Μαίρη Χρονοπούλου που είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο και συνδεόταν μαζί του με μια μακρά φιλία, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη θλίψη της. «Έχω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη – Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω
Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Κώστα Καζάκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 87 ετών. “Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. […]
The post Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: Έχουν φύγει όλοι, έμεινα ολομόναχη – Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr