Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1»
14:22 - 15/09/2022
Γεμάτη μέρα η σημερινή, και με μπόλικες επιλογές στα μάτια μου, κράτησα τρεις, όλες από το Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου οι αγώνες κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα. Γράφει ο Κώστας Μητσέας για το Foxbet Όσα οφείλετε να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε στη στοιχημαν ΜΟΝΑΚΟ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: G/G & Over 2.5, στο 2.25 Είδα τη Φερεντσβάρος […]
The post Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1»
Γεμάτη μέρα η σημερινή, και με μπόλικες επιλογές στα μάτια μου, κράτησα τρεις, όλες από το Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου οι αγώνες κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα.
ΜΟΝΑΚΟ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: G/G & Over 2.5, στο 2.25
Είδα τη Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 16’, όμως έκτοτε (ήδη κέρδιζε 1-0) πέτυχε 2 γκολ, είχε δοκάρι και τεράστια χαμένη ευκαιρία. Αν μη τι άλλο το συμπέρασμα είναι πως επιθετικά κάτι κάνει καλά. Έχει γρήγορους παίχτες που είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. ΟΚ φαβορί η Μονακό, αλλά όχι και υπόδειγμα σταθερότητας αμυντικά. Πάνω στο G/G θα στηθεί η επιλογή μου και για να αυξήσω την απόδοση θα ζητήσω και τρίτο γκολ.
ΟΛΥ
Διαβάστε το στο grtimes.gr