Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1»

14:22 - 15/09/2022

Γεμάτη μέρα η σημερινή, και με μπόλικες επιλογές στα μάτια μου, κράτησα τρεις, όλες από το Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου οι αγώνες κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα. Γράφει ο Κώστας Μητσέας για το Foxbet Όσα οφείλετε να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε στη στοιχημαν ΜΟΝΑΚΟ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: G/G & Over 2.5, στο 2.25 Είδα τη Φερεντσβάρος […] The post Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η γρήγορη Φερεντσβάρος, η αήττητη Μπόντο Γκλιμτ και το… «1-1»

Γεμάτη μέρα η σημερινή, και με μπόλικες επιλογές στα μάτια μου, κράτησα τρεις, όλες από το Γιουρόπα Λιγκ, του οποίου οι αγώνες κλέβουν την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα. ΜΟΝΑΚΟ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: G/G & Over 2.5, στο 2.25 Είδα τη Φερεντσβάρος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 16’, όμως έκτοτε (ήδη κέρδιζε 1-0) πέτυχε 2 γκολ, είχε δοκάρι και τεράστια χαμένη ευκαιρία. Αν μη τι άλλο το συμπέρασμα είναι πως επιθετικά κάτι κάνει καλά. Έχει γρήγορους παίχτες που είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. ΟΚ φαβορί η Μονακό, αλλά όχι και υπόδειγμα σταθερότητας αμυντικά. Πάνω στο G/G θα στηθεί η επιλογή μου και για να αυξήσω την απόδοση θα ζητήσω και τρίτο γκολ. ΟΛΥ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων